Beeve Vision Care Center

CAHSEE begins on Tuesday

Posted by on Mar 14th, 2010 and filed under News. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

By Mary O’KEEFE

A reminder for high school students to get plenty of sleep and have brain food for breakfast—-the CAHSEE is here!

The CAHSEE (California High School Exit Examination) is scheduled for Tuesday and Wednesday (March 16 and 17) for sophomores and juniors and seniors who did not pass the test last year. Passing the mandated test is required by students to receive a high school diploma.

Crescenta Valley High School schedule for the week of testing is as follows:

Effective Monday through Thursday, 3/15-3/18.

MONDAY – MARCH 15

Two Hour Blocks – periods 4, 5 and 6

Period 4 – 7:55 – 9:56 (121 min)

Snack 9:56 – 10:14 (18 min)

Period 5 – 10:20 – 12:21 (121 min)

Lunch 12:21 – 12:56 (35 min)

Period 6 – 1:02 – 3:03 (121 min)

TUESDAY, MARCH 16

TESTING DAY – ENGLISH LANGUAGE ARTS

Modified Block Schedule – Periods 1, 2, 3

Period 1 – 7:55 – 10:16 (Part I of the ELA test) (141 min)

Snack 10:16 – 10:34 (18 min)

Period 2 – 10:40 – 12:41 (Part II of the ELA test) (121 min)

Lunch 12:41 – 1:16 (35 min)

Period 3 – 1:22 – 3:03 (101 min)

WEDNESDAY, MARCH 17

TESTING DAY – MATHEMATICS

Two Hour Blocks –periods 1, 2, and 3

Period 1 – 7:55 – 9:56 (Part I of Math Exam) (121 min)

Snack 9:56 – 10:14 (18 min)

Period 2 – 10:20 – 12:21 (Part II of Math Exam) (121 min)

Lunch 12:21 – 12:56 (35 min)

Period 3 – 1:02 – 3:03 (121 min)

THURSDAY, MARCH 18th

Two Hour Blocks – periods 4, 5 and 6

Period 4 – 7:55 – 9:56 (121 min)

Snack 9:56 – 10:14 (18 min)

Period 5 – 10:20 – 12:21 (121 min)

Lunch 12:21 – 12:56 (35 min)

Period 6 – 1:02 – 3:03 (121 min)

PAM

Categories: News
Tags: , , , ,

Leave a Reply

*


Photo Gallery

www.shoponceuponatime.com
  /  Los Angeles Web Design By Caspian Services, Inc.